Winkelnieuws

World Wide Knit in Public Day

World Wide Knit in Public Day werd in 2005 opgericht door Danielle Landes en vindt elk jaar plaats op de tweede zaterdag van juni. Het begon als een manier voor breiers om samen te komen en van elkaars gezelschap te genieten, ondertussen is het het grootste brei-evenement ter wereld.

Onze nieuwe locatie, op de site van Le Bon in het centrum van Turnhout, is uiterst geschikt om zo’n dag te vieren. We gaan vóór onze winkel tafels en stoelen voorzien waar je gratis workshops kan komen volgen, maar ook bij onze buren (Garcon, Atelier Copains, Pique Nique) is het uiterst gezellig vertoeven op het terras met een brei- of haakwerkje… Heb je zelf ook zin om mee te werken aan dit project door bijvoorbeeld beginners te begeleiden? Meld je aan in onze winkel en we bekijken graag de mogelijkheden.

Klik op DEZE LINK om in te schrijven voor onze gratis workshops.