Winkelnieuws

ELKE DAG IS EEN LITTLE BLACK DRESS DAG

Elke dag is een Little Black Dress dag en elke vrouw moet minstens één zwart jurkje in haar garderobe hebben. Mee eens? Dan is deze BERNINA wedstrijd perfect voor u! Door deel te nemen maakt u kans op een fantastische #ABIGDAY beleving bij BERNINA Benelux én wie weet wint u ook wel de hoofdprijs!

Onder alle deelnemers zullen er 10 kandidaten geselecteerd worden voor een exclusieve BERNINA dag, waarbij u een #ABIGDAY zult beleven en u uw jurk mag laten zien! Op deze dag ontvangen de 10 kandidaten elk een prachtig BERNINA fanpakket t.w.v. € 150 en wordt er een winnaar gekozen door een jury committee. Deze winnaar mag de hoofdprijs, een fantastische BERNINA 435 Black Edition in ontvangst nemen!  

Een Little Black Dress (LBD) biedt eindeloze mogelijkheden: draag het als chique outfit tijdens een feestelijk event, classy tijdens een zakelijke bijeenkomst, of casual op een kantoordag. Combineer de LBD met originele accessoires en draag er high heels, hippe laarzen of sportieve sneakers bij. Alles kan!

Maak uw eigen Little Black Dress en deel deze met ons door 3 foto’s in te sturen. Op minstens 1 foto moet te zien zijn dat u de jurk ook draagt. Dit is een vereiste: we willen graag dat iedereen met trots hun zelfgemaakte Little Black Dress laat zien door de jurk zelf te dragen! De andere twee foto’s kunnen bijvoorbeeld het naaien van de jurk laten zien of details van de jurk, bijvoorbeeld een blinde ritssluiting of een borduursel. Deelnemen kan t/m 15 maart 2024, zie alle voorwaarden via deze link.