Met de auto, voor de deur

Wie zijn GPS instelt op ons adres (Victoriestraat 23 in Turnhout) rijdt langs onze winkel en ziet halverwege de straat de inrit van parking Le Bon.  Je betreedt de parking door een tunneltje tussen Studio Ellis en Vrolijk.

Deze grote betaalparking biedt plaats aan meer dan 200 auto's (10€ per dag | 2 € per uur)

Of gratis parkeren, klein stukje stappen

Parking Stadspark ligt aan de rand van de ring (Papenbruggestraat 74, Turnhout), vlak bij het ziekenhuis.  Deze parking is volledig gratis.

Een wandelingetje naar De Zipper is net geen kilometer: start langs de kant van het ziekenhuis en volg deze straat (Rubensstraat) 500 m.  Ga schuin links de Patriottenstraat in.  Na ongeveer 100 meter sla je rechts af naar de Vianenstraat.  Over 300 meter verandert deze in de Victoriestraat.   Je vindt de Zipper 100 meter verder aan je rechterkant.

Met de trein of de bus?

Of je nu uitstapt aan het station van Turnhout of op de Grote markt, je bent op minder dan 500 meter van de winkel!

Vanuit het station:  Volg de Merodelei 450m tot het kruispunt met de Lange Gasthuisstraat.  Sla rechtsaf de Victoriestraat in (De Zipper ligt aan je linkerkant).

Vanaf de markt: Wandel aan de hoek van de Grote Markt de winkelstraat in (Lange Gasthuisstraat) en volg deze ongeveer 400 m.  Links naast de Leonidas-winkel betreed je de Le Bon-site.  Je vindt De Zipper tussen onze toffe buren.