Prijzen & aanbod op de website

We doen ons best om de webshop ten allen tijde up-to-date te houden, maar kunnen niet garanderen dat het getoonde aanbod altijd overeenstemt met de werkelijke voorraad in de winkel.
In het geval dit leidt tot nabestellingen wordt u uiteraard verwittigd. Als producten niet langer leverbaar zijn wordt u 1OO% vergoed.
De winkelier is niet verplicht zich aan de getoonde prijzen te houden in het geval deze duidelijk niet kloppen (bijvoorbeeld door een fout in het programma).

 

Verzending

Bestellingen boven de 95 € worden gratis verzonden binnen België en Nederland, behoudens afwijkende afmetingen / gewicht. In het geval een product niet verzonden kan worden, wordt u telkens tijdig verwittigd; in dat geval vervalt uw aankoopverplichting en kan u afzien van de aankoop.

 

Retour

Producten aangekocht via de website worden in principe niet gewisseld. Goederen die aangekocht werden in de winkel kunnen eventueel gewisseld worden, met uitzondering van:

  • geopende of beschadigde verpakkingen
  • boeken, patronen en aanverwante
  • machines

Privacy & persoonlijke gegevens

Bij het openen van de website werd u attent gemaakt op het feit dat er gebruikt gemaakt wordt van cookies.   Dit betekent dat er een klein pakketje informatie op uw computer achter gelaten wordt.   Hierdoor wordt uw surfervaring aangenamer en sneller.

Verder worden uw gegevens die we  nodig hebben voor de bestellingen in de webshop uitsluitend voor onze eigen doeleinden gebruikt.  Er worden nooit gegevens gedeeld met derde partijen.

In alle delen van de winkel hangen zichtbare en onzichtbare camera’s.