Elke naai- en borduurmachine heeft een groot aantal bewegende onderdelen die zeer precies afgestemd moeten zijn voor een goede werking.

Bovendien werk je letterlijk met stof, wat ervoor zorgt dat het binnenwerk van je machine regelmatig proper gemaakt moet worden.

Een standaard onderhoud kost €50.

Dit omvat:

- Demontage en uitblazen van de machine
- Grondig proper maken, verwijderen van vastgelopen draadjes, stof,...
- Opnieuw smeren bewegende onderdelen
- Afstellen boven- en onderspanning
- Vervangen naald
- Visuele controle van de hele machine
- Montage, reinigen buitenkant
- Stikken controledoekje (met rechte, zigzag- en siersteek)

Op de machine wordt een sticker aangebracht met de datum van het laatste nazicht.

Wie binnen de 13 maanden  (1 jaar en 1 maand) opnieuw langskomt voor een onderhoudsbeurt, betaalt slechts €35! Een goed onderhouden machine garandeert u fijn naaiwerk en de langste levensduur van uw machine.

Sinds 15 november 2021 zijn ze effectief beginnen werken aan het project aan de overkant van onze winkel. Dit zou normaal geen hinder mogen veroorzaken bij een bezoekje (we blijven gewoon bereikbaar zoals anders) maar het zal vanaf dan niet meer mogelijk zijn om je wagen dubbel te parkeren om een naaimachine in- of uit te laden. 

Om dit te compenseren gaan we een afhaal- en leverservice aanbieden (binnen een straal van 30km):

- 1 maal per week worden machines opgehaald en teruggebracht voor onderhoud. Hiervoor wordt een eenmalige kost aangerekend van 7€. Neem telefonisch contact op voor een afspraak: 014/592051

- bij aankoop van een nieuwe naaimachine (online of in de winkel) kan je ervoor kiezen om dit gratis aan huis te laten leveren.

Volg ons op Facebook