Bedrijfsgegevens

www.dezipper.be is de website en -shop van Naaicafé De Zipper VOF, gevestigd in Kloosterstraat 13a, 2400 Mol.  Ondernemingsnummer: 0759.799.515
Zaakvoerders: Wim Vanherck en Nancy Bourdiaudhy

We zijn bereikbaar per mail: info@dezipper.be en telefoon: 0032 (0)14 59 20 51.

Betalingen

Goederen aangekocht via onze webshop kunnen betaald worden met bankkaart (verwerking gebeurt onmiddellijk) of overschrijving (verwerking kan enkele dagen in beslag nemen).

Sommige lessen en workshops kunnen betaald worden met een tienbeurtenkaart voor het naaicafé.  Deze zijn uitsluitend te koop in de winkel zelf: voor meer informatie bezoekt u best even de winkel of neemt u verder contact op.

Prijzen op deze website zijn correct, behoudens vergissing of vergetelheid.  Naaicafé De Zipper behoudt zicht het recht voor om in het geval van duidelijke vergissingen bij het prijzen de verkoop te annuleren.

Levering

De wettelijke levertermijn voor webshops is 30 dagen.  We proberen echter de bestelde artikelen zo snel mogelijk uit te leveren.   Producten die op stock zijn, worden binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd.  Levering gebeurt via de Post (kleine pakketten) of GLS (grote pakketten). 
We doen ons best om de stockaantallen in de webshop up-to-date te houden.  Deze kunnen echter ten allen tijde afwijken omwille van verkopen in onze fysieke winkel, menselijke fouten bij inventarisatie of technische problemen.  In dit geval is Naaicafé De Zipper VOF niet aansprakelijk voor eventueel verlengde levertermijnen.

Garantie

U geniet van de standaard 2 jaar garantie op alle machines en onderdelen die verkocht worden via deze website.  Defecte toestellen (niet veroorzaakt door onjuist gebruik of fouten van de klant) worden hersteld of vervangen.
Deze garantie geldt niet op stoffen, mercerie en wol (al mag u uiteraard wel langs komen als u een klacht heeft in verband met één van deze artikelen: we proberen altijd alle klanten in de mate van het mogelijke te helpen).

Herroepingsrecht

Klanten die een machine kochten via de webshop hebben recht op 14 dagen bedenktijd.
Dit herroepingsrecht is niet van toepassing op de andere producten (boeken, tijdschriften, mercerie, stoffen, wol).   Enkel machines die aan de volgende voorwaarden voldoen, mogen terug gebracht worden:

-          De verpakking mag uiteraard geopend zijn, maar niet beschadigd.
Het toestel moet met andere woorden opnieuw verpakt kunnen worden zoals nieuw (met alle bijhorende piepschuim en plastic beschermmateriaal).

-          De machine zelf mag op geen enkele manier beschadigd zijn: geen krassen, breuken, vegen of verkleuringen,…

-          Alle bijgeleverde documenten (handleiding, enz.) en accessoires moeten volledig en in goede staat zijn.

Alle inbreuken tegen deze voorwaarden zorgen voor het vervallen van het herroepingsrecht.

Retourzendingen
Zie ‘Herroepingsrecht’ om te kijken welke artikelen in aanmerking komen om te retourneren.
Neem altijd eerst contact met ons op voor u iets terug zendt.  Verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant, tenzij uitdrukkelijk per mail anders overeen gekomen.

Privacy
De gegevens die verzameld worden via deze site (namen, adressen, telefoonnummers en emailadressen) worden uitsluitend door onszelf gebruikt voor commerciële doeleinden: communicatie over bestellingen en leveringen, nieuwsbrieven en reclame.   Wie geen reclame van ons wenst te ontvangen per mail, mag dit melden via info@dezipper.be.

 

Volg ons op Facebook