Wij zijn op zoek naar een deeltijdse winkelmedewerker om ons team te versterken. Naaicafé De Zipper is een “one-stop-naaishop” waar je alle benodigdheden onder één dak kan vinden om jouw naaiproject tot een goed einde te brengen. We verkopen, onderhouden en herstellen naaimachines, maar we verkopen ook stoffen, fournituren, boeken, patronen, brei- en haakwol, handwerkpakketten, enz. Boven de winkel is een ruimte voorzien waar klanten vrij aan een naaimachine kunnen komen werken, met of zonder begeleiding. Hier worden ook workshops georganiseerd. Tenslotte biedt De Zipper een uitgebreide service aan klanten die zelf niet kunnen of willen naaien: je kan er terecht voor retouches, kleding op maat en borduurwerken.

Profiel:

De Zipper is voor jou een snoepwinkel. Je houdt van creatief bezig zijn (naaien, breien, haken, borduren...) Je kan je geen betere job voorstellen dan een hele dag in een naaiwinkel staan om andere mensen te helpen bij het uitwerken van hun creatieve projecten. 

Taken:

Jouw taken bij De Zipper zullen vrij uitgebreid en afwisselend zijn:

·        Er wordt verwacht dat je klanten op een vriendelijke en geduldige manier kan adviseren bij het kiezen van de juiste materialen voor hun project. Je hebt op z'n minst een basiskennis van de verschillende soorten stoffen, fournituren en wol.

·         Aan de kassa reken je af met de klant, je vult werkbonnen in en noteert inschrijvingen voor de workshops

·        Je helpt bij de inrichting en het algemeen onderhoud van de winkel (nieuwe producten in de winkel leggen, etalage aankleden, met de stofzuiger rondgaan…)

 

Heeft onze advertentie jou geïnspireerd en wil je graag solliciteren?

Gewoon doen.

Voor ons is jouw gender, achtergrond, seksualiteit, geloofsovertuiging of huidskleur niet belangrijk.

We vragen geen specifiek diploma. Wij geloven niet dat een stukje papier iets zegt over wie jij bent en wat jij kan.

We zoeken voorlopig iemand die op woensdag, donderdag en zaterdag kan komen werken, maar dit kan nog uitgebreid worden in de toekomst. 

 

Stuur een mailtje naar info@dezipper.be om jezelf kort voor te stellen,

als het klikt dan nodigen we jou uit voor een gesprek,

(en als dat niet zo is dan laten we jou dat ook eerlijk weten).

Alvast bedankt voor je interesse, en hopelijk tot snel !

Wim & Nancy

Volg ons op Facebook